Bizarr ételek. Vannak olyan ételek amiket Ti szerettek, de
sokaknak az gusztustalan?
Figyelt kérdés
Gyerekkoromban nagyon szerettem, a sertésbőrt, amit disznóvágás után, sóztak, szikkadni hagytak, felvágták csíkokra, majd el lehetett rágcsálni. Nektek is van hasonló, különös étel?
Nálunk, ha anyum tojásos nokedlit csinál, akkor ahhoz mindig van ilyen ecetes saláta. Én a nokedlire szoktam ráönteni azt az eceteslét, és össze nyomkodom. Úgy néz ki, mint a sűrűhányás, de szerintem finom.:D
2009. dec. 19. 14:31
14/23 anonim válasza:
Palacsintatészta nyersen, rétestészta nyersen, kenyértészta nyersen,... lekváros-mogyorókéremes kenyér, cukros-zsíros kenyér xD, túró+reszelt sárgarépa (a répa külön nem, csak így eszem meg, de a túrót szeretem:D), lekváros-mogyorókrémes palacsinta
Hát nem tom, biztos van még, most ennyi :D
2009. dec. 19. 19:22
15/23 anonim válasza:
Pirítós kenyér jól megkenve olajba áztatott foghagymával és lekvárosan! FINCSII!
A tesóm: kenyér vajasan és rá a kakaópor, vagy kenyér vajasan és tele ketchuppal vagy majonézzel
Nagypapám: görögdinnye kenyérrel
Párom: csirkepaprikás ketchuppal
Egyenlőre ennyi jut eszembe... :)
2009. dec. 20. 14:14
16/23 anonim válasza:
van egy barátom aki a sült kacsacombot baracklekvárral eszi! képzeljétek el, ahogy a zsírtól csöpögő kacsacombot mártogatja a lekvárosüvegbe és harapja! BRRRRR
2009. dec. 20. 21:50
17/23 anonim válasza:
Én a sültkrumplit eszem a savanyúdinnye levébe mártva.
Vagy a mekis krumplit mekis fagyival, csokissal.
Ja, meg a sajtoskiflit sós csijó csipszel.^^
Szerintem ez nem olyan meredek, mint az elöttem szólók, sokan mégis hülyének néznek. :D
2010. jan. 6. 19:52
18/23 anonim válasza:
törtkrumpli/püré, pici levessel meglocsolva, majonézzel, mustárral, sóval...:D krumplis tészta levessel, meg én szinte csak mixeken élek:D:D de vega vagyok, ezt véssétek az eszetekbe ;) :D:D
2010. jan. 7. 19:28
19/23 anonim válasza:
unokatesóm: vajas,májkrémes,kechupos kenyérre rak sajtot és berakja a mikróba..:S
2010. márc. 21. 22:58
20/23 anonim válasza:
Az eggyik haverom vajas , lekváros és kakaós piritóst szokott enni.Olyan mintha az egészbe bele !%="§ volna.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!