Nagyon szeretnék enni egy nagy tál borsós tésztát, de nincs itthon se borsó, se tészta. A boltok már zárva (vidék) Mit javasoltok?
Még sose hallottam ilyenről! Mi az?
MI van otthon? Egyél bármit, utána már nem nagyon fogod kívánni. Ha kismama vagy akkor menj át a szomszédba vagy keresztanyádhoz, s kérj kölcsön!
ezt most így hogy érted?
borsó és tészta nélkül nem tudsz elérni borsóstészta ízt, ha erre célzol.
No kérlek (lementem a konyhába szétnézni) van itthon:
1. száraz kifli
2. felvágott
3. sajt
4. pici tejföl
5. gabonapehely
6. bébikukorica
7. joghurt
Na, mármost a gabonapehely édes, és én most határozottan nem édeset kívánok, a joghurttal nem lakom jól, a többi meg úgy magában....a bébikukorica lehet már le is járt...
szárazkiflit kezté vágod, bekakod a mikróba 5-7 mp-re és megpuhul.
belerakod a tejfölt, ha van egy kis fokhagymát, sót, reszelt sajtot. megpiríthatod, de "nyersen" is nagyon jó!
liszt, tej, ásványvíz van? Akkor sós palacsinta!
Töltelék: Felolvasztod a sajtot, hozzákevered a tejfölt, hagymát,kis olajat, a kiflit felkockázod, megpirítod kicsit, belekevered. ha jó még a kukorica, akkor azt is belevagdosod. megtöltöd a palacsintát, de úgy hopgy mbehajtod a végeit.. bepanírozod, merakod a sütőbe és kész:) jó étvágyat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!