1/5 anonim válasza:
Az érlelés során pennicilium bactérium kultúrával oltják be.
2/5 A kérdező kommentje:
Es ez egészséges?
2014. márc. 25. 10:58
3/5 anonim válasza:
Természetesen egészséges. A téliszalámin is nemespenész van, a johgurt is bactérumkultúrával van beoltva, a kefír pedig gombakultúrával. mindegyik egészséges.Ezek mind szerves részei az életünknek.
4/5 A kérdező kommentje:
Aha most már értem, köszi. :)
2014. márc. 25. 11:30
5/5 anonim válasza:
Kinn hagyják a napon, és elvégzi a beoltást a természet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!