Tudok valamit csinálni a páclével?
Figyelt kérdés
Sajnos kicsit túlöntöttem a célon, és kicsit több páclevem lett mint kellett volna.
A Páclé így néz ki:
-4 dl olaj
-3 dl ketchup + 1 dl paradicsompüré
Só, bors, oregano, bazsalikom, fokhagymapor
Arra gondoltam hogy ezt a páclevet utána összefőzöm a kifőzött makarónitésztával, és ezt adnám a roston sült pácolt csirkemell szelet mellé, szerintetek milyen lenne?
2014. márc. 13. 19:51
1/4 anonim válasza:
A páclét külön forrald be mártás sürüségüre, és úgy add a tészta meg hús mellé.
Ne öntsd a tésztára, mert úgy csak a tészta lesz töle ragacsos.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem rossz ötlet, valószínűleg ezt fogom tenni, megpróbálom úgy tálalni hogy lyukat formálok a makaróni tészta közepébe és tálalás előtt beleöntöm a paradicsomos mártást
2014. márc. 13. 20:28
3/4 anonim válasza:
Inkább a csirkemellre öntsd, mert roston sütve nagyon nyögvenyelős lesz. Csirkemell nem roston sütéshez való.
4/4 A kérdező kommentje:
A csirkemell jó szaftos lett tőle, nem töröltem le róla a pácot, a maradékot pedig száraz barnaliszttel kiforraltam és ráöntöttem a makarónira, nagyon finom lett.
2014. márc. 14. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!