Spenótot lehet csinálni tejszínes habarással?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy spenótfőzelékhez mindenképp rántás kell, vagy tejszínes habarással is lehet csinálni?2014. jan. 13. 23:04
1/4 anonim válasza:
Rántással nagyon nehéz étel lesz. Mi otthon mindig tejjel szoktuk csinálni és kicsit foghagymával és fűszerekkel. Burgonyapürével az egyik kedvenc ételem :).
De bocsánat, ha felidézem az illatot, akkor anyum valóban egy pici rántással kezdi és rádobja a foghagymát és úgy jön rá a felapírott spenót, majd pedig tej és fűszerek :)
2/4 anonim válasza:
Én soha nem rántom :) Lehet habarással is csinálni, de szerintem finomabb, ha inkább tejet raksz bele és zsemlemorzsát (az eredeti verzió tejbe áztatott zsemlét ír, de így egyszerűbb) habarás gyanánt.
3/4 anonim válasza:
Én se rántom soha, turmixolni szoktam tejföllel, fokhagymával!
4/4 anonim válasza:
Nem kell mindenképpen rántás. Az is egy verzió, de lehet habarni is akár tejszínnel, akár lisztes-tejes habarással is.Jómagam világos vajas fokhagymás rántásra teszem a spenótot és tejjel engedem fel.
Ahány ház, annyi szokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!