Miért 8 helyes a hűtő tojástartója, mikor a boltban 10-es kiszerelésben árulják a tojást?
Figyelt kérdés
Megőrülök tőle.2009. dec. 11. 14:37
2/8 anonim válasza:
Mert ők okosan arra gondoltak,hogy a 10-ből te elhasználsz kettőt :D:D:D:D
3/8 anonim válasza:
én láttam már 6-os kiszerelésű tojást is, és akkor még lesz hely 2 kindertojásnakXD am nem tudom, de nállam is így van.
4/8 anonim válasza:
külföldön is 10-esek a tojástartók??? emlékszem, amikor szlovákiában voltam boltban, az üditők 6 helyett 8-as pakkokban voltak, a rekesz sör is más volt...
5/8 anonim válasza:
Én nem is használom, csak, ha mondjuk főtt tojás megmarad és el akarom tenni másnapig. Amúgy a tojásokat a saját dobozával teszem a hűtőbe, még akkor i, ha már elférnének a hűtős tartóban.
6/8 anonim válasza:
Van 6-os kiszerelés is, csak kicsit drágább...
7/8 anonim válasza:
nekünk 10-es a hűtőnk, viszont a tojást hatosával tudom megvenni. M.o.
8/8 anonim válasza:
A dolog ennél sokkal egyszerűbb. Annyi férőhelyes a tojástartó, amennyi hely az ajtón van. Nagyobb hűtőnél több, kisebb hűtőnél kevesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!