Hol tároljam a krumplit és a hagymát itthon, ha nincs semmi tárolóhelyem csak a konyhaszekrény és a hűtő?
Figyelt kérdés
2009. jan. 20. 18:33
1/10 anonim válasza:
Ha nincs egyéb helyed, akkor nyilván e kettő valamelyikében.... Esetleg vegyél gurulós fémrács-állványt (nemtom, mi a precíz neve) és azon...
2/10 anonim válasza:
A konyhaszekrény épp megteszi, vagy bármilyen szellős száraz helyiség, ami jó ha hűvös is. Ne vegyél nagy mennyiséget, így mindíg friss lesz.
3/10 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy nem lesz-e baja a hagymának mondjuk a konyhaszekrényben? Mert hát eléggé meleg van a konyhában és nem is igazán szellős. És lehet-e a hűtőben tárolni? Nem lesz baja?
2009. jan. 20. 18:47
4/10 anonim válasza:
A hagymát száraz helyen szoktuk tárolni mert benedvesedik és kilehet dobni. INkább vegyél egy ládát vagy valami tartot és abban tárold
5/10 anonim válasza:
Nekem egy nagy fonott kosárban van, ami régen bevásárló kosár volt, csak letört a füle. Én szeretem.
6/10 anonim válasza:
Mi a hagymát egy tető nélküli műanyag dobozban tarjtuk a szekrényben, a krumplit pedig krumplitároló kerámiába
7/10 anonim válasza:
én a hagymát megpucolom akár több fejet is és lefagyasztom, én már csak ilyen kényelmes háziasszony vagyok, és ha kell kiveszek belöle egy picit.
8/10 anonim válasza:
Ha nincs hűvös, de nem hideg (vagyis nem hűtőszekrény) tárolóhelyed, jobban jársz, ha mindig annyit veszel mindkettőből, amennyi elfogy egy hét alatt. Hosszabb tárolásra sem a konyhaszekrény, sem a hűtő nem alkalmas.
9/10 anonim válasza:
van ilyan kerámia tyúkot, ami direkt krumplik, hagymak tarolasara valo (szarazon tart, jol is nez ki, kis konyhaba is tokeletes).
szerintem szep, otletes, es hasznos.
10/10 anonim válasza:
Szia! Mivel én panelban lakom, ahol nincs se kamra, se pince, én mindig a hűtőben tárolom alul a zöldséges rekeszben. Semmi baja nincs, viszont akármilyen tárolóedényt, rekeszt, ládát vettem olyan meleg van nálunk, hogy a zöldségek kicsíráztak, megrohadtak. És hát a rohadt krumpli szagánál csak a rohadt hagyma szag az elviselhetetlenebb.
Ha sok hagymát veszek, akkor megpucolva, felkockázva lefagyasztom: tálcán rakom be a fagyasztóba, amikor megfagyott átrakom zacskóba, így nem fagy egy gombócba, lehet kisebb-nagyobb adagokat kivenni belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!