Hűtő paszta / zselé helyes használata?
Figyelt kérdés
helllo!
letudnátok írni a hűtőpaszta helyes használatát lépésekben? Mire kell és mire érdemes odafigyelni? előre is köszi=)
2009. júl. 26. 22:45
1/4 anonim válasza:
A hűtő pasztát óvatosan használd,elég egy nagyon minimális mennyiség belőle.Amikor a proci a helyén van kb egy gyufafejnyit rakjál rá a közepére,és kend el rajta de a széleitől kifelé kb 1cm-re ne rakjál illetve töröld le a felesleget mert amikor a hűtő bordát leszorítod kinyomhatja,és az nem tesz jót a procinak illetve nem fog elindulni a gép.De javaslom ha még nem csináltál ilyet akkor inkább kérj meg valakit aki már jártasabb ebbe a dologba,nem kell szégyellned ha nem tudod,de az már nagyobb baj ha elrontod.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi.Akkor egyszerübb lenne ha olyan Cpu hütőt veszek aminek az aljára már felvan előre kenve a cucc?
2009. júl. 26. 23:27
3/4 anonim válasza:
helló
Szerintem nincs olyan cpu hűtő amire fel van kenve a paszta.Amúgy nem nehéz csak tartsd be az első hozzászóló tanácsát és akkor nem lehet baj de ha van ismerősöd aki ért hozzá akkor megkérheted és tuti nem lesz baj.
4/4 anonim válasza:
De van olyan hűtő amin van paszta :) Múltkor vettem Socket 478-as foglalatra, és volt rajta. De szerintem az kevés, mindenképp érdemes pasztázni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!