Segítség AMD phenom hűtő beszerelése?
Saját hüröje nem megy rá?:s
haberölteted alaplap elpatanhat szerintem szerviz kéne
szerintem vanak ilyen "hosszabitott" foglalatok ami ép ugy paszoltasa ahogy kell.
biztos valami nem jó alaplap nem ilyn hütöhöz let tervezve...
:s
gondolom ez
látod a 4 "csavart"? nah azt csavard el jobbra a nyil írányába mind4-et helyezd rá az alaplapra ugy hogy a 4 ponton legyen az alaplap 4 lyukához a 4 csavar, és nyomd rá a csavarokat átlósan, kivenni forditva kell, ugy hogy előbb kiforgatod balra mind a 4et(én igy csinálom), és felhuzod a csavart..
bocs ha egy kicsit értelmetlen, de ügyeskedj, nagy kárt nem teszel benne ugyse
Én a Cooler Masterről nem gondolom, hogy gyári.
Nem tudjuk helyetted távolról megcsinálni.
Amit tehetsz, hogy nem a gépben magában próbálod meg rászerelni a procira a hűtést, hanem kiszeded az alaplapot és egy asztalon. Egyedi hűtéseknél gyakori, hogy egy "laposfejű" (nem csillag) csavarhúzóval kell beakasztani az egyik oldalt. Ha úgy érzed nagyon nem megy, hívd egy egy "hozzáértő" haverodat v. vidd el szervizbe a gépet és egy perc alatt feldobják.
Két pontos átlos rögzitöje lehet
az elég rosz megoldás sajnos.
Mert amiröl,képet linkeltél az nagyon jó megoldás nem az alaplapot fesziti hanem a procit
viszont ezt aki kitalálta vogy átlosan feszüljön rá a hütö az alaplap terhére ez nemtudom ki lehetet
ilyened van kérdezö?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!