Mennyire nagy gasztrobarbárság, ha nokedlivel eszem az Uncle Ben's-et?
Figyelt kérdés
A rizsát nemigen szeretem, a nokedlit sokkal jobban. Egyszer kipróbáltam, és azóta mindig úgy eszem, szerintem sokkal finomabb. El is neveztem "Chingarian noodles"-nek. Van még ilyen bolond rajtam kívül?2014. febr. 22. 19:07
1/4 anonim válasza:
Ha úgy szereted edd úgy egészségedre
2/4 anonim válasza:
ha közben azt gondolod, hogy nagy rizs szem akkor nem gáz..:D amúgy tesóm zsíros kenyeret kakaóporral tömte kétpofára mikor kicsi volt, én a vajas vegetás kenyeret mikrózva, vagy az ilyen smack meg gyors kínai leveseket van hogy nagyon kevés vízzel és sűrített paradicsommal szoktam spagettinek megcsinálni. Vagy ha levesnek csinálom akkor mindig verek fel tojást és azt öntöm bele ilyen csurgatott tojásleves szerűen. A háromszög medvesajtot kirántom és abból csinálom a rántott sajtot... meg egy csomó ilyen van, de szerintem mindenki tudna mesélni, remélem írnak pár jó 5letet:)
3/4 anonim válasza:
jól hangzik, én sem csípem a rizst... csigatésztával szoktam tolni az uncle ben's-t :)
4/4 A kérdező kommentje:
2. tényleg jó ötleteket adott. Amúgy az Uncle Ben's-et szendvicsre is lehet tenni, vagy mindenképp felmelegítve ajánlott?
2014. febr. 23. 00:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!