Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Jó paprikáskrumli recept? Ki...

Jó paprikáskrumli recept? Ki hogyan csinálja nokedlivel?

Figyelt kérdés
2009. júl. 1. 10:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Megdinszteled a hagymát kis olajon,teszel rá paprikát,paradicsomot,ezzel összerottyantod. Majd lehúzod a tűzről,teszel hozzá picike vízet,piros paprikát,sót,borsot,gyulyáskrémet,ahogy szeretitek. Majd vissza rakod kicsit,mikor már lefőtt róla a víz majdnem,öntöl hozzá egy kicsit,rárakod a krumplikat. DE! vigyázz,csak annyi víz kell,hogy ellepje a krumplit,máskülömben "leveses" lesz. Ha a krumpli majdnem kész,hozzá adom a kolbászt,virslit, mikor ezek már majdnem megfőttek,szaggatok bele nokedlit. És kész is.


Mindenki dícsér,hogy milyen jól csinálom :):$ Próbáld ki.

2009. júl. 1. 10:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én megpiritom a hagymát baconszalonnával, vagy füstölt szalonnával. Félre húzom, belerakom a pirospaprikát, a krumplit kockára vágva, sót, borsot, köménymagot, egy paprikát és egy paradicsomot, kolbászt. Jól ledinsztelen együtt az egészet kevergetve. Felöntöm vízzel úgy hogy ellepje, ne legyen nagyon kevés, de nagyon sok se,csak annyi, hogy a nokedlinek legyen mibe megfőni. Felverek tojást 3-4 darabot, bele pici sót, bele a lisztet amennyit a tojás felvesz. Deszkáról szaggatom bele és nem kell sokat főzni. De csináltam már ugy is, hogy megcsináltam a jó sűrű paprikás krumplit és külön csináltam nokedlit és a tányéron egymás mellé szerviroztam. Ilyenkor nyáron kovászos uborkával, vagy uborka salátával is finom.
2009. júl. 1. 11:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Egy kis szalonnát kisütünk,a zsírján megdinszteljük a hagymát.Beletesszük a krumplit,kevergetés mellett,megfűszerezzük.Teszünk bele borsot,paprikát,majd felöntjük vízzel.A végén beletesszük a kolbászt,majd a virslit is:) Isteni szokott lenni:)
2009. júl. 1. 11:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
én így szoktam: kis szalonnát teszek oda a gázra, utána megy bele a kolbász, aztán a hagyma és a lebbencs tészta, és végül a krumpli. ezekre teszek pörkölt krémet, gulyás krémet, piros aranyt és piros paprikát, majd felöntöm kis vízzel és nem lesz leveses egyáltalán.
2009. júl. 1. 14:02
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!