A főzelék állaga milyen lesz fagyasztás után?
Figyelt kérdés
A ràntàs csomósodàsàt a forralàssal helyre lehet hozni?2014. febr. 15. 14:45
1/3 anonim válasza:
Nálunk sosem vettem észre különösebb változást, csak tökfőzeléknél. Ott a tök kicsit trutymósabb lesz, de ugyanúgy finom.:D
2/3 bumbi02 válasza:
Fagyasztás után, egy jégtömbhöz hasonló állaga lesz.
3/3 A kérdező kommentje:
Az igaz! És milyen lesz az a jégtömb àllagú főzelék ha felolvasztjuk?
2014. febr. 15. 16:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!