Pénteki krumplifőzelék még ehető ma vagy inkább dobjam ki?
Figyelt kérdés
Nincs fura szaga, hús sincsen benne. Meddig szoktátok megenni a főzelékeket, hány napig?2013. máj. 13. 08:26
1/8 anonim válasza:
Ha hűtőben volt, megeheted szerintem simán. De reggelire? :)
2/8 A kérdező kommentje:
nem, korai ebédre virslivel! Köszi:)
2013. máj. 13. 08:43
3/8 anonim válasza:
Max 3 napig szoktam a főtt ételeket megenni.
4/8 A kérdező kommentje:
hát ez 3 napos és 4. nap van ma, necces.
2013. máj. 13. 08:49
5/8 anonim válasza:
Szerintem is necces, főleg ha tejföl is van benne, és a burgonya általában a hűtőben felvesz szagokat, még akkor is, ha le van fedve.
6/8 anonim válasza:
Egyszerűen kóstold meg, a romlott kajának mindig jellegzetes szaga és íze van. Ha más, mint pénteken volt, akkor dobd ki, de szerintem 4. napon sem kell, hogy baja legyen. 1. voltam...
7/8 A kérdező kommentje:
nem romlott, de ugye lehet csak kicsit romlott :) vagy nem is romlott, csak annyira, hogy rosszul legyek. Á, főzök valami mást, azt hiszem. Köszönöm a válaszokat. Férjem megenné, tuti, és ő nem is lenne rosszul tőle, apám is megeszi a 4 napos kaját, csak szór bele egy kis erőspaprikát, hihetetlen gyomruk van :)
2013. máj. 13. 09:12
8/8 anonim válasza:
HA felmelegited és megkóstolod, akkor a legkisebb mértékben romlott íz is erösen érezhetö.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!