Ma megettem 3 tábla csokit. Lesz valami bajom?
Figyelt kérdés
mindenesetre most nagyon szarul vagyok:S igazából a 3. táblát már alig birtam lenyomni. nem istudom mért ettem meg, de olyan hülye vagyok, hogy ha van csoki akkor nem birom ki hogy ne egyem meg.. addig eszek amig el nem fogy. és ez nagyon rossz igy, de nemtehetek róla, hogy ilyen hülye vagyok:S2009. dec. 7. 21:09
1/19 anonim válasza:
Jó kis gyomorrontás és súly problémák. Lehetne egy kis önuralmad.
3/19 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy bármi bajod lenne tőle, de jó lenne önuralmat tanulni, még mielőtt késő lesz.
... de még mennyire tehetsz róla! Csakis te tehetsz róla, hogy legközelebb ne igy legyen, senki sem tömte beléd a csokit, saját döntés volt, nem?!
4/19 anonim válasza:
egekbe felmegy a vércukrod, szarul leszel stb stb
5/19 anonim válasza:
Ma sokat ittam ezért sokat vizeltem. Lesz valami bajom?Atyaég ezt a kérdést...
6/19 anonim válasza:
Igen,3 tábla csokival többet fogsz szarni..
7/19 anonim válasza:
Mi bajod lenne?
Kicsit felpörögsz. Mi van, szakítottatok, vagy mi? Vag yéhes vagy?
Ja! A MIkulás!!
Nem lesz étvágyad, az lesz.
8/19 anonim válasza:
Én bármikor simán megeszek ennyit. Semmi bajod nem lesz tőle...
9/19 anonim válasza:
ma én is megettem 3 csomag gumicukrot, meg egy tábla csokit :D de én nem hizok :D
10/19 anonim válasza:
Valószínű,kihányod.Meghízol mint én.A hányáson jobb lenne mielőbb túlesni,megkönnyebbülsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!