Ma is megettem 1 tábla csokit, tegnap is megettem 1 tábla csokit, tegnapelőtt is, és mást semmit. Gyümölcscukrost veszek, szimpla cukrot nem használok. Ez mennyire káros?
ez szimpla koplalás, abból is a szarabb verzió
vitaminok, ásványi anyagok, fehérjék ???? zöldség, gyümölcs???
a gyümölcscukor (fruktóz) természetes anyag.
a diabetikus csokikban (mert gondolom, erről van szó) ugyanannyi kalória van, mint a normálban, és ugyanolyan zsíros. úgyhogy csak mértékkel. nem beszélve arról, hogy milyen székrekedést tud okozni.
ha a csokin kívül semmit nem ettél - na, az gáz.
Holnapra elhízol, és mindenki utálni fog! ez nagyon nem egészséges, csak sárgarápát és szotyolát szabad enni!
(egy egészség aktívista)
Kedves egészség aktivista! Szerintem fordulj orvoshoz! Mi az, hogy csak szotyolást, meg sárgarépát? Remélem ezt nem úgy értetted, hogy semmi mást!
A kérdés írójának pedig:
Ez nagyon-nagyon káros! Sürgősen hagyd abba a koplalást, hidd el semmi értelme nincsen.
Egyél mindent bátran, csak hagyd ki az étrendedből a fehér kenyeret, meg a zsíros kajákat. De egy kis száraz húsra, csirkére, vagy halra szüksége van a szervezetednek. Egyél sok gyümölcsöt, zöldséget, igyál sok folyadékot, és egyél húst is! Az édességeket meg próbáld meg mellőzni, hogyha fogyni szeretnél..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!