Mi a különbség a Lipton Earl Grey és a Lipton gold piramis tea között?
Figyelt kérdés
Azon kívül, hogy mid kettő fekete tea, és a Gold piramis drágább (és ki van emelve, hogy "prémiumtea"), annak ellenére, hogy kevesebb filter van benne.2014. jan. 29. 00:31
1/6 anonim válasza:
hát pl. az Earl Greyben earl grey tea van (gyk: [link] ez egy jelentős különbség a kettő között. Amúgy mindkettő
1) filteres
2) a Lipton azon belül sem a legjobb minőség...
ergó mindkettő eléggé a középszar mezőnyben tanyázik, ha a teák hierarchiáját nézzük.
2/6 anonim válasza:
earl grey-nek van egy jellegzetes íze...nos, ha ezt az ízt nem valami mesterséges aroma adja meg, akkor jó
3/6 A kérdező kommentje:
Első, értem!
Azért kíváncsi volnék Szerinted filteresben melyik a felső, ha a Liptont ilyen "középszar" mezőnybe sorolod :)
2014. jan. 29. 12:48
4/6 anonim válasza:
Hát a Twinings azért lényegesen jobb (nem csak árban, ízben is :) ).
5/6 anonim válasza:
de a filterestől amúgy sem lehet csodákat várni persze. :)
6/6 anonim válasza:
szórt teából milyet/hol lehet kapni? (lehetőleg jót jó áron :D :))
-bármilyen ajánlást szívesen veszek
-én amit nagyon szeretek: dm-ben van 200g-os szórt roibos 900ft-ért ...azt sztem megéri
-aztán a sima borsmentalevél is finom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!