Milyen diétás ételt vegyek holnap reggel?
Figyelt kérdés
Nem rég kezdtem a diétát, és mint este kiderült, holnap reggeltől kora délutánig elfoglaltságom lesz. Erre az időszakra nem készítettem magamnak semmi diétás ennivalót amit el tudnék magammal vinni. Régebben ilyenkor egy pékségbe ugortam be, vagy egyből a Fornettishez vettem az irányt. Most mit ajánlanátok? Csak gyümölcsöt nem szeretnék vinni, mert még nagyon a diéta elején vagyok, és a gyümölcsöktől én mindig csak azt érzem, hogy vágyom valami kenyér félére, és félek megtörténik, majd az egészségtelen és drága büfé felé venném az irányt.2014. jan. 12. 20:29
11/11 anonim válasza:
Speciel én gyümölccsel is nagyon jól tudtam fogyni.
Nem az volt a kérdés, hogyan lehet az étrendünket összesen kétféle "megengedett" ételre csökkentve koplalni és vegetálni...
Mértékkel bármit lehet enni, pl. ma péksüteményt reggeliztem, mivel utána azonnal mentem egy órát úszni...
Amúgy a főtt tojás, zöldségek (és igen: gyümölcsök!) nyugodtan mehetnek reggelire szerintem, de akár egy szendvics is, kis kenyérrel (mértékkel, nyilván, de ez mindig igaz), zöldségekkel, kis felvágottal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!