A napi elso etel legyen sos izu, az utolso pedig edes - nalatok is igy van?
Nálam ez változó. Télen mindig gyümölcsöt reggeliztem. Ma ecetes zöldség smoothie-t, de egyébként többnyire sóst eszem... Bár mostanában tombol a sütikorszakom, úgyhogy az édes is előfordul, de mégis inkább este, mert korábban könnyebben megállom s meg akarom állni, mert különben könnyen elszalad velem a ló...
A vacsora bármilyen lehet. Ma sós, édes, sós volt a sorrend. Tegnap savanyú káposztával zártam. Nem olyan édesszájú időkben vacsorára is csak sósat eszem.
Nekem ha reggel bármi édeset eszem, egész nap rosszul érzem magam. Ez annyira így van, hogy még a kávéba sem tehetek reggel semiféle édes dolgot (cukor, édesítö). A reggeli csak sós jellegü lehet: szendvicsféle.
Igaz, hogy az édeset (kimondottan édességet) máskor sem szeretem, de gyümölccsel nincsa bajom.
Nem. Reggelire előszerettel eszem joghurtot, gyümölcsöt, műzlit, de a legutóbb pl. elmentünk itthonról és fagyikelyhet reggeliztünk! :) Szóval inkább legyen hideg, és gyakrabban édes, mint sós. Reggel olyan pici a gyomrom, hogy egy szendvics nem fér bele :)
Este szívesebben eszem sós és meleg/főtt dolgokat, pl. rántotta, tükörtojás, melegszendvics, stb., de sokszor rendes főtt ételt is pl. krumplifőzelék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!