Mi a kedvenc reggelitek?
Figyelt kérdés
pl. lekváros kenyér, müzli, ilyenek2014. jan. 10. 21:59
51/188 anonim válasza:
Amit gyakran fogyasztok: zabkása üresen, sűrűre főzve.
Ami a legjobb volt: beluga kaviár, blini és Dom Perignon champagne. A laborértékeivel hencegő valamelyiknek: EZ a teljes labor, nincs ember, akinek minden értéke tökéletes: [link] Fiatalon sem jó visszaélni a szervezetünkkel, hogy idősebb korunkra is funkcionáljunk.
52/188 anonim válasza:
*Amit gyakran fogyasztok: zabkása üresen, sűrűre főzve.
És hozzá bio tojásfehérje minimális olajon sütve, sárgája nélkül. Néha frissen facsart narancslé vagy grapefruitlé (bár szeretem a napot inkább langyos zöldcitromos vízzel kezdeni).
/Az előbb lemaradt a válasz egy része/.
53/188 anonim válasza:
Zabkása aszalt vörös áfonyával vagy frissen szedett eperrel. Néha reszelt almával és fahéjjal. Mellé tejeskávé.
54/188 anonim válasza:
munkámból (és egyébként ízlésemből is) adódóan a nehezebb és kiadósabb reggeliket kedvelem, legfőbbképpen melegételt. gyakran eszek sonkás rántottát, vagy húsnyesedéket hagymával lesütve, egyik kedvencem a lágytojás, de szivesen eszek franciapirítóst is. nyáron kolbászt vagy császárszalonnát is szoktam sütni nyárson. inni kakaót, vagy koffeinmentes kávéból készült tejeskávét, esetleg teát, szörpöt szoktam.
55/188 anonim válasza:
Vajas pirítós kifli, zöldpaprikás rántotta, nyers újhagyma, tea, túró rudi
56/188 anonim válasza:
Zöldséges-sajtos omlett mangós-zöldteával❤
59/188 anonim válasza:
Tükör tojás kevés olajon . Koktél paradicsom. :) plussz ceres teljes kiőrlésű toast kenyér:) isteni jó . :) utána 1 pohár víz:)
60/188 anonim válasza:
Kávé meg cigi, lassan 20 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!