Melyik volt a kedvenc eteled kiskorodban es most mi a kedvenced?
Kicsiként a tyúkhúsleves főtt husival, krumplistészta, pirosarannyal/gulyáskrémmel pöttyözött kenyér (már akkor se szerettem a felvágottakat :D ) és a lekváros palacsinta.
Kicsit nagyobbként a grillcsirke krumplipürével.
Most, felnőttként, a töltött csirke, imádom az igazi vidéki tyúkból készült húslevest, szeretem a göngyölt csirkemellet aszalt szilvával és baconnel... Hát nagyon csirke hús imádó maradtam :D Palacsinta még mindig jöhet, pláne Nutellával, de annyira már nem az "életem része" mint gyerek koromban.
Kiskoromban a tejbegrízt imádtam meg a rántott csirkét.
Most is szeretem mindkettőt, de még kiegészült gyümölcslevessel.
Kiskorom nagy kedvence: Paradicsomleves betűtésztával,Burgonyapüré sült húsival,sóskamártással,nagymamám meggyes pitéje ,de úgy szinte minden süti. :)
Mostanság nagy kedvencem: Frankfurtileves,Burgonyapüré sült húsival,csemegeubival.És minden süti!!! Főleg a krémest meg a somlói galuskát imádom!!! :)
Koszonom mindenkinek.
Nekem a gyerekkori kedvenceim mind a menzas fajtabol valok,hiaba fozott nagyon finoman anyukam,a menzai volt a tuti:). Imadtam a menzas bolognait, a szekelykaposztat, almas pitet es rizskochot.Otthoni kategoriaban a meggyes dios lepeny es a palacsinta.
Most mar nincs nagyon kedvencem, talan a nagyim almas piteje,aminel soha nem fogok finomabbat talalni.:)
Irjatok meg batran,szivesen olvasom mindenki kedvenceit!:)
Kicsi korom óta a spagetti a kedvemc ételem. Nekem sosem változik az ízlésem. :D
17/L
Nekem kicsi koromban a spagetti volt a kedvencem, rántott hússal, diós bejgli.
Manapság spenót, különleges bundás húsok, fokhagyma vagy brokkoli krémleves, rakott krumpli, párom hamburgere, carbonara, rozé sertésszűz, parmezános csirkemell, sajtos-tejfölös csirke és a fasírt törökösen grillen készítve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!