Mi a kedvenc reggelitek?
Friss péksütemény, a kedvencem a sajtos croissant és a málnás krémes péksüti.
Pirítós vajjal, házi dzsemmel.
Kakaó vagy valamilyen finom gyümölcstea, esetleg tejeskávé.
-melegszendvics ketchuppel (tarja/comb/sajtos párizsi + lilahagyma karikák + paradicsomkarikák + sajt + vaj, és zsupsz a melegszendvics sütőbe)
- pirítós padlizsánkrémmel és ketchuppel
- pirítós sok fokhagymával és ketchuppel, kevés vajjal
- mozzarella natúran
- roppanós virsli pirított hagymával, friss zsömivel és ketchuppel
- pizzáscsiga, virslis táska
Amúgy általában nem reggelizek.
(Ja igen, nagyon sok mindent eszek ketchuppel.)
ritkán reggelizek, de akkor:
-bundáskenyér lilahagymával, paradicsommal, zöld hegyes erős paprikával, uborkával +tea extra citromosan
-szalonnás-hagymás rántotta friss kenyérrel
-kenyér, selyemsonkával, hegyes erős paprikával, magyaros vajkrémmel
33-as
Magyar vagyok és imádok enni. Reggeliről volt szó, nagyon gyakran reggelizek főtt ételeket. Ma reggel pl. már tudom, hogy hurka-kolbászt fogok hagymás krumplisalátával, kenyérrel. Egyrészt ezek mind nálunk készültek alapanyagukat tekintve, másrészt annyit mozgok minden nap, hogy ha nem zabálnék reggeltől estig, még jobban lefogynék. Már 50-es a nyugalmi pulzusom a folyamatos sporttól. Szóval nálam így néz ki egy reggeli. Ja és éjfél körül ugyanezt vacsoráztam, csak még ettem mellé egy üveg körtebefőttet is, mert megkívántam a csokira.
Kávé habbal és némi keksz.
Tízre leszek éhes, na akkor amit vittem magammal - vagyis mindig van nálam étel, például csoki szelet, 100%-os gyümölcslé - azt eszem, elég változó, de mind min. csomagolt élelmiszer ami bírja párórát szobahőmérsékleten is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!