Nektek mi a kedvenc szendvicsetek?
Vaj, sonka, ketchup. VAGY
Vaj, sonka, kockasajt, paradicsom.
Régebben a selyemsonkás szendvics volt, de a kedvencem az a gyulai kolbászos, jégsalátás, magyaros vajkrémmel megkent szendvics :D
csak sajna ritkán eszek ilyet :)
Amúgy meg a csízió sajtos melegszendvicset is szeretem, valamilyen kolbász vagy szalámi rá, esetleg vöröshagyma, zöldhagyma még rá.
Csináltam már olyat, hogy kiszedtem a zsemléből a belsejét, összekevertem tejföllel, vagdostam bele szalámit/sonkát/virslit vagy ami épp volt, összekevertem (esetleg még majonézzel is) és visszatöltöttem a zsemlébe, majd megszórtam reszelt sajttal és mehet rá a teteje. Lehet furin hangzik, de finom :D
Mellé meg paradicsom-paprika-uborka mehet.
Azt is szeretem amikor vajjal megkenem a kenyeret/zsemlét/kiflit, egy kis tányérban összekeverek tejfölt májkrémmel, és azt teszem rá utána a kenyérre, de van hogy nem teszem rá, hanem kanállal eszem, meg mellé sajtot meg akár zöldségeket is.
Ez is furának tűnhet, de aki már kóstolta, annak bejött, csak arra kell figyelni hogy normális májkrémet válasszunk, ne ilyen 40 forintos konzervet, mert azzal valószínűleg nem lesz túl ínycsiklandó! ;)
bármilyen maradék sülthús ,friss jégsalátával ,ubival ,káposztával sajtal majonnézel . /buciban vagy szendvics kenyérben
A másik nagy kedvencem : maradék rántott húsos zöldségekkel ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!