Melyik ételt érdemes elkészíteni? Valami új dolgot kéne az asztalra tenni.
Halászlé, töltött káposzta, gesztenyés pulyka, malacsült(ha nagy adagot csinálsz, le van tudva a szilveszter is, és nem kell virslit majszolni, ami isten tudja miből van...)
De szerintem vadonatúj dologgal már ne most kísérletezzél, ha csak nem vagy 100% biztos a végeredmény sikerességében, mert a karácsonyi ebédnek, vacsorának mindenképp finomnak kell lennie, és nincs annál rosszabb, mintha a szeretet ünnepén valaki fintorogva, grimaszokat vágva, fancsali képpel eszi az ételt, bármi is legyen a vacsora...
Köszönöm a választ :)
De azért ha van jó ötleted ami új és finom akkor mondhatod nyugodtam:D
Mi van otthon, amiből varázsolni lehet valamit???
Másrészt minden viszonylagos, hogy kinek mi az újdonság, és mi a megszokott, ezért jó lenne tudni, hogy nálatok mi a megszokott, mi az átlagos, és van-e valami elképzelésed arról, hogy milyen ízre, állagra, stb. stb. vagy most éhes?
Valamit biztosan ki tudunk találni, csak jó lenne egy kicsit több infó.
Valami húsos = nagyon tág fogalom!
Húslevest főzök zöldséggel, borsóval, csigatésztával
Sütöttem pulykát, ma d.e. még sütök paprikáslisztbe forgatott halat, és rántok is pár db-ot belőle. Hozzá köretnek készítek "Krumpli-saláta melegen" variációt.
Van húsos káposztám, van hurka-kolbász-pecsenye is.
De leget finom pörköltet főzni nokedlivel, krumplival.
Vagy csirkemájjal töltött rántott szeletet rizi-bizivel, esetleg petrezselymes krumplival
Körömpörkölt, zúzapörkölt, pacal, bográcsban krumplival
Ezek mind-mind húsos ételek.
Egyébként google a barátod! 50x ennyi ötletet ad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!