Jó ha ilyen sonkába tekerem a szűzpecsenyét?
Karácsonykor szűpecsenyét akarok sütni! A recept szerint feketerdei sonkába kell betekerni! Viszont most egy ismerős mondta,hogy szerinte úgy kiszárad, tekerjem szalonnába?
Azt viszont annyira nem szeretjük!
Még nem próbáltam, de a feketeerdei sonka szerintem is teljesen szárazra fog rajta keményedni.
Baconre gondolt? Az jó lehet, én is abba szoktam a husikat tekerni.
Esetleg keress neten recepteket, biztos találsz valami hasonlót, amiből ötletet nyerhetsz.
Szerintem is nagyon száraz a fekete erdei. lehet, hogy törni fog sütés után. egy normál, de vékonyra szelt jó húsos szalonnacsík
sokkal jobb megoldás. némi szaftot is ad az alatta lévő húsnak, nem szárad ki, nem reped és mellesleg nagyon finom.
Egy recepten mindig lehet korrigálni, ízlésünk szerint.
Nem biztos, hogy a legdrágább a legjobb megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!