Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Töltött dagadót hány percig,...

Töltött dagadót hány percig, hány fokon kell sütni, ha bacon-be tekerem? Milyen tepsiben? Alufóliába tekerce, vagy sütőpapírba?

Figyelt kérdés
2011. dec. 23. 07:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Irányérték, hogy a sütésre elökészitett (megtöltött) hús minden kg-jára 1 óra sütési idöt szokás számolni. Elöször kevés zsirban minden oldalról süsd át, utána tedd a tepsibe (vagy amibe akarod sütni), öntsd alá kevés vizet, takard le (alufóliával vagy ha van fedele, akkor azzal) és kb 150-180 fokon süsd a kiszámolt ideig, néha a levével locsold meg, ha kell, kevés!!! forró vizet tölts utána. Ha puha (a beleszúrt hústüröl lecsúszik, nem lehet megemelni vele), akkor szedd le a fóliát és 200 fokon süsd pirosra. Kicsit pihentetve (legala´bb 15-20 perc) lehet szeletelni.
2011. dec. 23. 08:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
az első válasz tökéletes:))
2011. dec. 23. 13:08
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!