Kaptam egy Orion légkeveréses főzőedényt, viszont nincs hozzá recept. Valaki használ ilyet? , Ha van receptje ossza már meg velem! Köszönöm.
Szia!
Nekem ilyenem van, nagyon szeretem sokat használom.
Különösebb speciális receptem nincs. Azt szoktam benne sütni, amit a sütőben is.
Tegnap tarját sütöttem benne. Bepácoltam és úgy ment a főzőedénybe, nagyon finom lett.
Sütit egyszer sütöttem benne egyí szilvás pitét. Finom lett, de a sütiket általában sütőben sütöm azért. Amire nagyon sokat használjuk az a sültkrumpli és fasírt sütés.
Sültkrumplihoz összevágom a krumplit beteszem egy műanyag tálba és öntök rá méhány kanál olajat jól átkeverem és úgy teszem a sütőbe. (Mindenképp valamelyik tálcára tedd, hogy alulról is érje a levegő, különben nem sül meg)Sülés közben kétszer átkeverem ha sok krumplit sütök.
Fasirthoz megcsinálom a gombócokat zsemlemorzsába forgatom egy kis tányérba öntök alajat abban átforgatom a gombócokat és így mega sütőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!