Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Kaptam egy Orion légkeveréses...

Kaptam egy Orion légkeveréses főzőedényt, viszont nincs hozzá recept. Valaki használ ilyet? , Ha van receptje ossza már meg velem! Köszönöm.

Figyelt kérdés

2013. dec. 17. 16:25
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem ilyenem van, nagyon szeretem sokat használom.

Különösebb speciális receptem nincs. Azt szoktam benne sütni, amit a sütőben is.

Tegnap tarját sütöttem benne. Bepácoltam és úgy ment a főzőedénybe, nagyon finom lett.

2013. dec. 17. 16:39
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Akkor úgy készítsek mindent mintha a gázsütőbe sütném?Süteményt is lehet benne készíteni?
2013. dec. 17. 19:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Sütit egyszer sütöttem benne egyí szilvás pitét. Finom lett, de a sütiket általában sütőben sütöm azért. Amire nagyon sokat használjuk az a sültkrumpli és fasírt sütés.

Sültkrumplihoz összevágom a krumplit beteszem egy műanyag tálba és öntök rá méhány kanál olajat jól átkeverem és úgy teszem a sütőbe. (Mindenképp valamelyik tálcára tedd, hogy alulról is érje a levegő, különben nem sül meg)Sülés közben kétszer átkeverem ha sok krumplit sütök.

Fasirthoz megcsinálom a gombócokat zsemlemorzsába forgatom egy kis tányérba öntök alajat abban átforgatom a gombócokat és így mega sütőbe.

2013. dec. 18. 09:30
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2013. dec. 18. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!