Sütnek-főznek még manapság galambot?
Lehet kapni valahol pucolva, vagy fagyasztva ?
Esetleg recept is jöhetne.
Inkább az élő-állat-piacon (ez szinte minden településen van, de helyileg nem a zöldségpiaccal együtt) ott keresd, élőben még elvétve talán kapsz. Vagy elindulsz a lakóhelyeden, és ahol sok galambot látsz a tetőn, becsöngetsz, ha vágni-való-korú kisgalambot kérsz tőlük napi áron talán adnak el.
1. Húslevesnek megfőzöd egészben, majd megtöltöd és megsütöd (Töltelék ízlés szerint májjal, főtt tojással, gombával, fűszerekkel stb. stb.)
2. Húslevesnek feldarabolva, cérnatésztával vagy orsótésztával, egy kis zöld-borsóval
3. Pörköltnek nokedlivel, uborka-salátával
4. Félbe-vágva besózva-fűszerezve megsütni, először fólia alatt megpuhítod, majd fólia le, és piros-ropogósra
5. Galambhúsos krumplis-tarhonya nagyon finom, (bográcsban még külön ínyencség)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!