Ha hízni szeretnék, akkor magas szénhidrát tartalmú ételeket egyek?
Figyelt kérdés
Már sokmindent próbáltam, csak azt nem hogy figyeljek a szénhidrát bevitelre. Szedtem már minden félét, vitaminokat, béres cseppet, fogamzásgátlót, de semmitől nem híztam meg! Ha sok szénhidrátot viszek be akkor sikerrel járnék? Esetleg van valami magas szénhidrát tartamú étrendkiegészítő? A válaszokat köszönöm előre is!2009. nov. 22. 22:09
11/12 A kérdező kommentje:
Szia. Most találtam meg a saját kérdésemet. Akkor ahogy látom 48 kiló voltam, most 54 vagyok. De még mindig kevésnek találom. Igazából nyugalom van az életemben, rendesen eszek, napjában többször. Elég sok péksüteményt, krumplit, tésztát. Mellette persze, zöldséget is, gyümölcsöt. Enni kell, ennél többre nem jöttem rá :)
2012. máj. 19. 13:11
12/12 anonim válasza:
Mért nem izmot építesz?????????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!