Baromfi vagy pulykapárizsi felbontás után meddig őrzi meg a minőségét hűtőben tárolva?
NE NE NE NE!!!
Párizsit macskának nehogy adj. Inkább akkor pulykasonkát, de párizsit semmiképpen sem, egy műkaja az egész. Ha már kedveskedni szeretnél a jószágnak, vegyél egy csirkemájat, kétszeri evésre az nagyon jó csemeg lesz neki, a miénk imádja.
Igazából egy kicsit a saját dolgomat szerettem volna csak megkönnyíteni.
Úgy szoktam csinálni, hogy megveszek kb. 2 kg csirkeszívet és azt porciózom, az adagokat lefagyasztom és esténként előveszem a másnapi adagot kiolvadni.
A fagyasztott májjal is azt szoktam csinálni, hogy előző este előveszem kiolvadni, akkor májat kap pár napig.
Mindezzel azért többet kell foglalkozni, mintha csak előkapnék valamit a hűtőből, azért gondoltam, hogy valami egyszerűbben megoldhatót adok neki, de azt hiszem, hogy mégis maradok a májnál és a szívnél. Végül is ezeket nagyon szereti is és legalább nem tartalmaznak mű dolgokat. (Persze, manapság a csirkéket is telenyomják antibiotikumokkal és valószínűleg hormonokkal.)
Konzerv macskaeledelt nem akarok neki adni, arról nincs jó véleményem.
Nem fogok neki olyat adni. Volt régen 2 cicám és mindkettő konzerven élt nagyjából, daganatos megbetegedésben pusztultak el, az állatorvos mondta, hogy a konzerv kajáktól. Utána is olvastam.
Azt elfelejtettem leírni, hogy miért veszek egyszerre ennyit kaját, illetve, hogy miért az 1 kg-os kiszerelésű felvágottakkal kapcsolatban érdeklődtem.
Hetente egyszer megyünk üzletekbe, de még azt is szeretném csökkenteni, úgy, hogy 2 hetente menjünk. Rengeteg zöldség, gyümölcs szokott itthon lenni, az eláll nálunk, 25 kg-os kiszerelésben veszünk gabonafélét, így nem kell gyakran boltba mennünk.
Lehet, hogy ez szokatlan a mai fogyasztói társadalomban, de nekünk bevált, mi így szeretjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!