Felbontás után, hűtőben meddig tárolható a mogyoróvaj?
Figyelt kérdés
2013. febr. 28. 13:02
1/5 anonim válasza:
Hűtőben tárolva még úgy 3-4-hétig vagy tovább is.
2/5 anonim válasza:
Legalább fél évig jó, amig nem kezd avasodni.
3/5 Robi.88. válasza:
sztem még ha nem hutoben van akkor is nagyon sokaig, tobb honapig
4/5 anonim válasza:
Nem kell hűtőben tartani nyitás után sem és nemhogy 3-4 hétig jó, hanem inkább sok-sok hónapig, egy évet simán kibír a legtöbbje, amiben nincsenek egész mogyoródarabok, ami darabonként megavasodhatna.
5/5 anonim válasza:
nem kell hűtőben tartani, rá is szokták írni a címkéjére, hogy felbontást követően is normál hőmérsékleten, normál körülmények közt, lehetőleg fénytől védve tartandó.
én apró darabosat szoktam venni, és az sem avasodik meg, fél évig biztosan nem (tovább még nem teszteltem, mert addig mindig elfogy), lényeg, hogy mindig tiszta, nem morzsás és nem egyéb ételmaradékos (vajas se legyen!) késsel, kanállal kell belenyúlni, mert az ételmaradványok romlanak meg benne - ha megromlik -, nem pedig maga a mogyoró! az maximum avasodik, de azt meg azonnal érezni már a szagán is, ha lecsavarod a tetejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!