Van olyan étel, amit nagyon szeretsz, de az ismerőseid zöme undorítónak találja?
Figyelt kérdés
2009. nov. 19. 21:13
21/41 anonim válasza:
Rántott velőt imádom, barátom pedig utálja...
De a pacalt meg én utálom, ő szereti..
23/41 anonim válasza:
Sushi, kechupos-sajtos tészta, mikrózott konzervkukorica sajttal, tengeri herkenytyűk. Én ezeket szeretem, a férjem utálja, én meg a csirkétől és a pulykától vagyok rosszul!
24/41 anonim válasza:
Pacal, tatárbeafsteek. Meg nem enné egy ismerősöm se.
25/41 anonim válasza:
Kígyótérd és kirántott asztalfiók :DD
26/41 anonim válasza:
Spenót, és nálam is a hagymás vér, disznótorokon imádom.
Amit én utálok, a párom mindenre ketchupot tesz, omlettre, pörköltbe... mindenre. Kifőzi a tésztát és nyakon önti ketchuppel és azt eszi, vagy kakaóval szórja meg. :(
27/41 anonim válasza:
Az én barátom akkor van rosszul, amikor a káposztás tésztát jó sok borssal ÉS porcukorral eszem... pedig nekem úgy ízlik. :)
28/41 anonim válasza:
az édes bundás kenyér morbidnak számít? még nem találkoztam olyan élő emberrel aki szereti. :D
29/41 anonim válasza:
mustáros kenyér, húsleves ketchuppal, lekváros tészta, pacal, orja leves,
30/41 A kérdező kommentje:
Ezek közt egy csomó volt, amit imádok. Például a mustáros kenyeret. :)
Nyers hagyma, egészben megsütött kishal
2009. dec. 6. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!