Mi történik a musttal kb. egy hónap után, ha hűtőben, s petpalackban van végig? Megihatom még?
Figyelt kérdés
Szóval találtam a hűtőben, elfelejtettük meginni. és hát az alja felpuposodott, és nehéz volt felnyitni is, annyira habzott meg minden. most kicsit megkóstoltam, és nincs rossz íze, csak öm. szénsavas vagy mi :D Látom a buborékokat benne meg érzem is. Csak egy kicsit mertem eddig megkóstolni. Meg lehet még inni? :S Nem tudom meg merjem e :S2009. nov. 15. 22:55
1/6 anonim válasza:
Valószínűleg elkezdett erjedni,és most már murci lett belőle.Megihatod,de vigyázz,mert hamar berúghatsz tőle.
2/6 A kérdező kommentje:
Az nem baj, csak beteg ne legyek :D Mi az a murci? :D
2009. nov. 15. 23:23
3/6 anonim válasza:
Amit iszol :D!Még nem bor, de már nem is must, a kettő közötti átmenet, van benne már alkohol, de még nem forrt ki :)
4/6 A kérdező kommentje:
Oh :D Köszönöm. Akkor olyan hány százalékos lehet? Már néhány pohárral megittam, szerintem 2-3% talán. annyira saccolom...
2009. nov. 16. 00:09
5/6 anonim válasza:
Már elkezdett forrni. Semmi baja, nyugodtan ihatod, de lehet, hogy fosni fogsz tőle. Engem pl. a friss must nem hajt meg, de az ilyen pár hetes az igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!