Birsalmából cefrét szeretnék késziteni. Ledarálom a birsalmát pektinbontó enzimmel avagy borélesztővel segítsem elő a forrást? Igazán kezdő vagyok ezért nem tudok a kettő közt künönbséget tenni. Köszönöm segitséget.
Figyelt kérdés
2013. okt. 17. 20:01
1/1 Phoney válasza:
Akkor kezdd azzal, hogy megtanulod az alapokat, mert a kérdésed alapján egyáltalán nem értesz hozzá, és a pálinka sajnos nem húsleves, hogy majd csak sikerül valahogy, hanem borzasztóan el lehet rontani, aztán bólogatva szenvedhet az összes népség, akit megkínálsz vele. A birsalma pedig különösen nehéz műfaj, nem lehet belőle akárhogy jó pálinkát csinálni.
Megtanulhatod az alapokat pl. itt: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!