Milyen recepteket írjak a füzetembe? Kezdő szakácsnő
20éves vagyok égő vagy nem de a helyzet hogy nem tudok főzni, igazából anyukám sem engedte, ha csináltam véletlenül bármit is sosem ízlett neki különböző okok miatt, míg nekem vagy másnak ízlett, szóval nem is nagyon főztem.
Idén már összeköltözöm a párommal, és ma elkezdtem gyártani a szakács könyvem már írtam bele 3 olyan dolgot ami tetszett a neten, viszont alap kaja neveket írhatnátok.
b-u-é-k :)
Alapreceptek?:)
Köretek:
- rizs
- tészta
- nokedli
- sültkrumpli
- tarhonya
Levesek
- húsleves
- gulyásleves
- zöldségleves
Egytálételek
- főzelékek
- krumplistészta
- paprikáskrumpli
- húsos rizs
- csilis bab
- rakott tészta
- rakott krumpli
Egyebek:
- pörköltek
- tokányok
Most így hirtelenjében ezek a kaják jutottak eszembe, szerintem ezeket már egész jól lehet variálni..:D
De csinálhatsz olyan csoportosítást is:
- húsételek: csirke, sertés, marha, hal, belsőségek
- krumplis ételek
- főtt tészták
- sült tészták
- zöldségfélék: rántva, rakva, töltve, levesnek, főzeléknek
- stb. ami még eszedbe jut
A helyedben forditva csinálnám: elöször kikeresel recepteket, megfözöd, és ha tetszik, akkor irod bele a füzetedbe.
Igy ott olyan ételek lesznek, amiket el tudsz késziteni és tetszik is neked.
Ha elkezdesz elöször összevissza recepteket beirogatni, akkor rövidesen lesz benne egy csomó recept, amikböl nem tudod kiválasztani, hogy mit is csinálj, és ha kirpóbálod, akkor a legtöbb nem is fog tetszeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!