Miert undorodnak a parizsitol? Mi van benne?
Figyelt kérdés
2009. nov. 9. 18:00
11/21 anonim válasza:
Lesz@rom mi van benne,ha ízlik megeszem.
12/21 anonim válasza:
Tehéncsecs :D 1x ezt mondta egy húsiparban dolgozó,évekig nem ettem.amúgy mindent beletesznek pépesítve,amit a többi készítmény már nem bír el.
13/21 anonim válasza:
Én azt szoktam mondani, hogy darált csecsemő... De ettől még megeszem :)
14/21 anonim válasza:
A marhapárizsi, vagy a nosztalgia párizsi egész jó. Viszont a baromfit meg nem eszem!
15/21 anonim válasza:
Olcsó?Persze van olyan is,de pl.: Nekem a Sága sajtos füstölt pulykapárizsi a kedvencem és 1800-1900Ft kilója!
16/21 anonim válasza:
A párizsi általában "ipari szalonna" és nyesedékhús, amit otthonosan mi csírkebőrdaráléknak és csirkecsőrapróléknak nevezünk, bizony van, amelyik undorító. De van olyan is, ami egészen finom, pl. a Sága füstölt pulykapárizsi. Ugyanaz a párizsi, mint a virsli, az is horror, és a legszebb, hogy a Sajtos Füstlit azóta nem veszem, amióta egy jó nagy harapás alkalmával a közepéből húztam ki kb. 10 cm fóliára emlékeztető valamit... De ital is van ilyen, pl. a Coca Cola, hát az nem egyszerű, ami a DHaraszti üzemben van, patkányok a tartályokban megdögölve, ja és a limitált termékek abból állnak, ha megmaradnak a romlott szirupok, összekeverik. A penész és egyebek még jót is tesz az ízének... Undorító. És a csótány is sok arrafelé, amelyik Colában tanul fürdeni... Úgyhogy vagy megesszük, amit elénktesznek úgy, hogy inkább nem tudjuk mit eszünk, vagy tényleg csináljunk meg mindent magunknak.
17/21 anonim válasza:
Sága? de jó nektek! Nekünk sajnos be kell érni a 900Ft/kg-os fajtával.
18/21 anonim válasza:
Én kb. fél éve egy életre megutáltam a parizert. Valamiért akkor nagyon rossz íze volt és azóta rá sem merek gondolni, akkor inkább csak a sima vajas kenyeret szek.
19/21 anonim válasza:
Én meg a 300ft-os T gazdaságost eszem,ha sikerül a cicák elől ellopnom. Ugyanis a párom a macsekoknak azt veszi.
20/21 anonim válasza:
Ennyi erővel ne egyetek semmit...
Honnan tudjátok, más ételek hogy készülnek? :D Főleg a mai világban... Mivel etetik az állatokat? Hogyan? Ha mindent visszavezetünk, szinte alig ennénk meg valamit :D Amiről nem tudunk, az nem fáj...
Ott van a libamáj. A libát meg tömik. Ha erre gondolok, rögtön nem olyan finom a libamáj, bár nálunk voltak régen libák, és nem tömték őket nagyszüleim. Legeltették őket, meg ilyesmik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!