kaját rendelni. a nagyszüleim a gastroyaltól rendelnek és mindig finom,sokat adnak,általában többfélét,változatos.
2009. nov. 7. 21:57
2/14 anonim válasza:
Én egyszerre nagyobb adagot főzök,és lefagyasztom.Csak krumpli és főzeléket főzöm frissen.Olcsóbb és jobb is,mint a hozatott kaja,és azt eszem,amihez aznap éppen kedvem van.Levest is le lehet fagyasztani,dobozokban.
2009. nov. 7. 22:00
3/14 anonim válasza:
Főzni mindenképpen olcsóbb és legalább tudod, hogy mit eszel. Ahogy az előttem szóló írta, én is előre főzök nagyobb mennyiséget és adagokban lefagyasztom. Utána csak ki kell engedni a mikróban, esetleg mellé valami köretet (krumplit, tésztát, stb. nemigen lehet fagyasztani) frissen készítek. Ha nem fagyasztható a kaja (pl. rakott krumpli), akkor is eláll a hűtőben 2 napig.
2009. nov. 7. 22:07
4/14 anonim válasza:
én nem értem,ha egyszerre nagy adagot főztök és fagyazstjátok le,az oké,pl a szezonális gyümölcsöknél sporolás,de amugy meg ugyanazt az árat fiezeted ki érte mintha kevesebbet vennél sokszor.Ez nem olcsóbb..
2009. nov. 7. 22:27
5/14 anonim válasza:
Meg aki írta, hogy legalább azt eszik, amit akar. Na de ki akar napokig ugyanazt enni?
2009. nov. 7. 22:55
6/14 anonim válasza:
Én főzés párti vagyok.Persze időigényesebb,mint megrendelni,de akkor is finomabb,és tényleg azt eszem,amire vágyom.Nem kell óriás adagokat csinálni,persze húslevesből nem lehet keveset,de az mehet a fagyóba,ami marad.Akár kiporciózva.
Persze több idő,meg lehet árban kicsit több is,de nem érdekel.
2009. nov. 7. 23:04
7/14 anonim válasza:
Mi 4 embernek rendeljük az ebédet és a vacsorát évek óta : nekünk nagyon bevált!
Ez valóban változatos és valóban friss (aznap főtt!), hatalmas adagokat kapunk és nem menza-kaját!!!
Amellett nem drágább, mintha bevásárolnék és főzögetnék, viszont így nem kell sem bevásárolnom, sem főznöm, ami naponta többórás elfoglaltság lenne.
Jobban megéri frisset rendelni, mint naponta főzögetni (na, a lefagyasztott és olvasztgatott kajákról már ne is beszéljünk!)...
2009. nov. 7. 23:10
8/14 anonim válasza:
Van az ovodába főznek nálunk. De amikor rendeltünk az amit adnak másnapra teljesen megromlik. Felforr az egész. Amit anyu főz az meg még harmadnap se. Szóval nemtudom miből főznek ezek de le is mondtuk a csudába.
2009. nov. 8. 02:25
9/14 anonim válasza:
Mi ketten vagyunk, de nem főzök minden nap. Levest csinálok 2-3 napra valót, mert levesnek mindennap kell lenni. De a másodikat gyakran rendeljük. Nem drágább, mintha főznék és 10-12 óra munka után nem nagy kedvem van még főzőcskézni.
A mikrós melegitést és a fagyasztott kaját meg utáljuk. Nincs is semmi a fagyasztóba. Két emberre nem kell olyan sok, hogy tároljuk a kaját. Pláne, hogy nem is vagyunk otthon napközben.
2009. nov. 8. 03:36
10/14 anonim válasza:
Mi ketten vagyunk, minden áldott nap főzök.De ez nem feltétlen jó. Próbáltunk rendelni, de az a páromnak nem ízlik, tehát maradt rám a főzés.Most nagyobb adagot főzök, és akkor 2-3 napig azt esszük.Nekem ez nem jön be, de neki megfelel.Bár ezen most spórolni próbálunk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!