Miért jó a sót frissen őrölni?
Figyelt kérdés
Mostanában a főzős műsokokban mindig frissen őrlik bele az ételbe. Azt értem, hogy a frissen őrölt borsnak jobb az aromája, de a sódaráló mire jó??2008. júl. 4. 15:12
1/2 anonim válasza:
Hogy el tudják nekünk adni a flancos sódarálójukat :P
2/2 anonim válasza:
hogy az egyszerű ember elbizonytalanodjon, hogy ő már nem is ember, ha nincs sódarálója ...
nézem a gyerekfőzős műsort, és belegondolok, hány gyerek éhezik ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!