Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért jó a sót frissen őrölni?

Miért jó a sót frissen őrölni?

Figyelt kérdés
Mostanában a főzős műsokokban mindig frissen őrlik bele az ételbe. Azt értem, hogy a frissen őrölt borsnak jobb az aromája, de a sódaráló mire jó??
2008. júl. 4. 15:12
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Hogy el tudják nekünk adni a flancos sódarálójukat :P
2008. júl. 5. 23:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

hogy az egyszerű ember elbizonytalanodjon, hogy ő már nem is ember, ha nincs sódarálója ...


nézem a gyerekfőzős műsort, és belegondolok, hány gyerek éhezik ...

2009. jan. 16. 20:19
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!