Hűtőszekrény fagyasztó rekeszében meddig tárolható a frissen főzött kaja (nem bolti fagyasztott)? Pl. Pörkölt
Komolyan? Hűtő-fagyasztó kombináltban (felül hűtő, alul két fiókos fagyasztó, külön ajtó a két résznek) összvissz két hétig tarthatom az ételt? Nekem úgy rémlett, hogy azért 3 hónapig eláll...
egyébként hol lehet állítani a fagyasztórész hőmérsékletét?
Azt írtad, hogy nem fagyasztóláda! A kombi hűtő fagyasztórésze ugyanaz, mint a különálló fagyasztóláda!!!
(Azt hittem, hogy a régi normál hűtő kicsike kis fagyasztó részéről beszélsz)
Akkor most a válaszom: akár hónapokra is!!!
Előző vagyok!
Nekem is kombim van, tökéletesen lehet akár nyersen, akár lefőzve tárolni benne a kajákat hónapokra is!
Ááá, köszi! Leesett, mire gondoltál! Tényleg ugyanaz a kettő? Én vmiért mindig úgy gondoltam, hogy a ládából sokkal több mínuszt lehet kihozni, mint a kombináltból. Meg mintha a fagyasztott kajákon is két "minőségét megőrzi" dátum lenne...
Köszi mégegyszer!
Ismét én vagyok!
Nekem Zanussim van, azon a fagyasztó hőfokát külön nem lehet, a hormál részen legfelelül vagy a szabályzógombom, azon a legmagasabb fokozat 6-os. Most még viszonylag kevés cucc van a fagyasztóban, ezért nálam most az 5-ösön áll a szabályzógomb.
Kétfiókos kombi hűtő-fagyasztó, és nem mélyhűtő!
Egyébként a kezelési útmutató szerint évente 2x célszerű olvasztani. Én május végén ill. dec. elején szoktam leolvasztani.
No mostmár én is tisztességgel bekavarodtam! :)))
Nevezzük aminek akarjuk, az biztos, hogy a decemberi ünnepekre főzött kaják utolsó "maradékait" febr. végén, márc. elején szedem ki, és tökéletesen fogyasztható.
Nézd meg a kezelési útmutatóban van valahol kb. egy oldal, hogy melyik kaják mennyit bírnak. De szerintem ugyanarról beszélünk, és kibírják a főzött kaják is több hónapig benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!