Frissen készült ribizliszörp néhány órán belül megkocsonyásodott. Ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
2011. jún. 23. 23:32
1/5 anonim válasza:
a ribizlinek nagyon magas a pektintartalma, ezért pl lekvárkészítésnél nem kell egyéb sűrítőanyagot, zselatint vagy befőzőporokat adni a gyümölcshöz.
ez lehet az oka, hogy összeállt a szörp. kiküszöbölni nem tudom, hogy lehet, egyétek meg lekvárnak. :) tuti finom.
2/5 anonim válasza:
Az első választ kiegészítve: szörpkészítéskor több vizet kell hozzá önteni. Még most is megteheted,ha szörpöt akarsz. Melegítsd fel és adj hozzá vizet (cukor nélkül) és forrald fel újra.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,megpróbáljuk!:)
2011. jún. 24. 09:18
4/5 anonim válasza:
hmm milyen fincsi gyumolcszsele lehet az :D nyami
5/5 A kérdező kommentje:
Igen,lekvárnak egyelőre finom:)
2011. jún. 24. 11:51
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!