Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Frissen készült ribizliszörp...

Frissen készült ribizliszörp néhány órán belül megkocsonyásodott. Ez mitől lehet?

Figyelt kérdés
2011. jún. 23. 23:32
 1/5 anonim ***** válasza:

a ribizlinek nagyon magas a pektintartalma, ezért pl lekvárkészítésnél nem kell egyéb sűrítőanyagot, zselatint vagy befőzőporokat adni a gyümölcshöz.

ez lehet az oka, hogy összeállt a szörp. kiküszöbölni nem tudom, hogy lehet, egyétek meg lekvárnak. :) tuti finom.

2011. jún. 24. 00:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Az első választ kiegészítve: szörpkészítéskor több vizet kell hozzá önteni. Még most is megteheted,ha szörpöt akarsz. Melegítsd fel és adj hozzá vizet (cukor nélkül) és forrald fel újra.
2011. jún. 24. 06:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,megpróbáljuk!:)
2011. jún. 24. 09:18
 4/5 anonim ***** válasza:
hmm milyen fincsi gyumolcszsele lehet az :D nyami
2011. jún. 24. 09:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen,lekvárnak egyelőre finom:)
2011. jún. 24. 11:51

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!