Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogyan értessem meg a szüleimm...

Hogyan értessem meg a szüleimmel, hogy nem szeretem a húst? (Vega sem vagyok van amit szeretek)

Figyelt kérdés
pl kolbász, párizsi, szalámi, szalonna stb. ezeket szeretem de ha vmi más hús van akkor nem.. egy kis darab hús is a levesbe már zavar és halászom ki őket...
2013. aug. 31. 17:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Miért kéne megértetni, ha nem értik? Annyira erőltetik? Egyszerűen szedd ki az adott kajából a húst, gondolom direkt neked nem fognak húsmentes kajákat csinálni otthon.
2013. aug. 31. 17:51
 2/5 A kérdező kommentje:
Próbálják erőltetni, ha meg kiszedem akkor kezdenek b4szt4tni.
2013. aug. 31. 18:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Mondd meg nekik,hogy most nem kivanod. Ez nem orok dolog,de most olyan szakaszban vagy,hogy mas esik jol. Lehet hogy jovo heten mar eszel de most nem. Ennyi. Ha nem ertik meg,akkor az o bajuk.
2013. aug. 31. 21:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Mondd meg, hogy nem kívánod, undorodsz tőle és ne erőltessenek, majd megeszed ha újra jólesik.

Nem értem miért kell emberekbe erőltetni olyan ételt, amit nem akarnak megenni, a szervezet mindig jelzi, hogy mire van, vagy nincs szüksége, életünk folyamán sokszor változik, hogy mire van gusztusunk.

Én pl évek óta nem bírom megenni a disznóhúst, undorodom még a szagától is és rosszul vagyok az ízétől, többi hús viszont jöhet.

2013. szept. 1. 08:18
 5/5 anonim ***** válasza:

Kolbász, párizsi, szalámi, szalonna stb. ezeket szeretem... pedig pont ezek azok a készítmények, amikről egyáltalán nem tudni, hogy miket tartalmaznak. Mindenféle szemét, oda nem illő dolgokat beledarálnak, ha csak egyszer is látnád, soha többet nem kívánnád meg ezeket.

Azok a hús-alapú ételek, amelyeket édesanyád az u.n. "tőke-húsból", (comb, tarja stb.) vagy baromfi-részekből készít, azokban legalább nincs minden más egyéb beledarálva, pontosan azokat ehetnéd bátran!!!!

De te tudod! Erre szokták mondani: mindenki ott rontja el saját életét, ahol akarja!

2013. szept. 1. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!