Tényleg csak én nem szeretem a csokit?
Már gyerekként sem voltam édesszájú, az ajándék csokijaim rendszeresen megromlottak. Mai napig nem szeretem a csokoládét, ha nagy mennyiségben látom, felfordult tőle a gyomrom.
Mindenki csak azt hajtogatja, hogy a csoki így meg úgy, meg milyen gáz már, hogy úgy hizlal, amikor olyan finom...
Tényleg egyedüli vagyok, aki nem szereti?
hülyeség a kérdés...kérdező most komolyan: SZERINTED EGYEDÜL CSAK TE NEM SZERETED A CSOKIT????
ezt magadtól megkérdezted mielőtt feltetted?????!!!!!
Senki nincs egyedül semmilyen furcsaságával vagy véleményével, legfeljebb ritka vagy nagyon ritka :)
Én sem vagyok oda a csokiért, a csokis sütiket viszont szeretem, vagy a forró csokit, olvasztott csokit. De csak ritkán. De a klasszikus táblás csokiból kevés fajtát, és nagyon ritkán eszem jóízűen. Én inkább a házilag készített, sütött édességeket szeretem, illetve a sós/fűszeres dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!