MI miatt nem szeretem a csokit?
Figyelt kérdés
NEm tudom hogy ez normélis még 1 éve szerettem.De most már az ize csömör nekem nagyon.Vagy lehet hogy ilyen fajta vagyok mivel a savanyút ésa sósat nagyon szeretem.
15/F
2010. nov. 19. 17:45
1/10 anonim válasza:
Nálam is ez van, régebben sem voltam oda érte, de azért ettem kb 2 naponta, aztán ez abbamaradt, utána meg már nem kívántam, ha meg ettem, rosszul éreztem magam tőle. Más édest eszek, pl.mézet, de azt nem. Jobb is. Minek, ha nem szükséglet?
2/10 A kérdező kommentje:
Hát én is ma ettem egy kicsit(beprobálkoztam hogy változott e az izlésem.)Hát én is tők szarul éreztem magam tőle.amugy nekem se hiányzik
2010. nov. 19. 18:06
3/10 anonim válasza:
én sem vagyok édesszájú,ha én édeset eszem utána nagyon megkívánom a sósat,fűszereset.bár én szeretem a csokit,azért van úgy,hogy undorodom tőle.
4/10 A kérdező kommentje:
de chipsből be tudok nyomni egy este alatt két nagy zacskot.(igaz foci vébé óta nem ettem már)
2010. nov. 19. 18:25
5/10 anonim válasza:
hát örülj neki h nem szereted:D egyébként még a legnagyobb függú is le tud szokni róla,és megutálhatja ha kibírja h pár hónapig nem eszi:D én megcsináltam 1x :D csak csupán 10kgt adtam le ezért,és úgy néztem ki mint aki beteg xD ennek ellenére,a csoki akkor sem egészséges,ne egyed,nem baj:)
7/10 anonim válasza:
ilyen típus vagy. gyerekként még 1x-2x megettem, felnőttként már nem érdekel. 2-3 havonta megeszem 1 kis táblát, ennyi.
én is inkább a sós dolgokat díjazom: ropi, kisperec, chips, mogyoró, mandula, szotyi és társai.
a sós dolgokat szépen nyugodtan lehet nasizni, a csokit meg benyomod, volt-nincs. szerintem ínyenc lettél.
8/10 A kérdező kommentje:
de miota nem szeretem a sülyom 57-60 kg közt van
2010. nov. 20. 11:53
9/10 anonim válasza:
Szia
nekem is volt ilyen "korszakom", meguntam az édes dolgokat. és szó szerint szinte semmit nem ettem ami édes. se csoki, se sütik se semmi ilyen... sósból viszont...huhh :D
10/10 anonim válasza:
Mert a só nem ártalmas? Aki piál, bagózik az sem kívánja a csokit amúgy. Kérdező, próbáld meg a minőségi ét csokit, az még egészseges is kis mennyiségben. A milka és a geil tejcsokik a gyerekeknek valók:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!