Kàposzta salàta hogyan?
Figyelt kérdés
Arra gondolok amit ebédlökben,ovodàkban adnak.Annyit tudok hogy a fejes kàposztàt le kell gyalulni.Utàna?2009. okt. 29. 07:48
1/2 anonim válasza:
A káposztát (kb 1 kg) legyalulod, 1 teáskanál sót rászórzs és összegyurod, amig levet enged (pár perc, de rendesen nyomkodd össze), rászórsz 1-2 tk köményt (ha nem szeretsz ráharapni, akkor daráltat vegyél hozzá), esetleg kevés örölt borsot, 1 ek cukrot, fél dl ecetet (vagy 1 evökanál ecetsavat) és 1 dl hideg vizet keverj össze vele és hagyd állni legalább egy órát. Ha van, tegyél rá olivaolajat vagy napraforgóolajat, de max. 1 ek-nyit.
2/2 anonim válasza:
Mi besózzuk a legyalult káposztát, állni hagyjuk, majd 10 perc múlva leöntjük a levét, újra felöntjük, ezt 2-szer 3-szor megcsináljuk.Adunk a káposztához köményt, pici sót, ecetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!