A házi szilvásgombócot, hogy jobb le fagyasztani? Főzés előtt vagy után?
Figyelt kérdés
2013. aug. 14. 12:52
1/3 anonim válasza:
Főzés előtt, és majd úgy olvasztod ki h a forró vízben megfőzöd.
2/3 anonim válasza:
Ahogy előttem írták. Tedd egy tálcára külön a gombócokat, aztán ha megfagyott, beboríthatod egy zacsiba, akkor nem ragadnak össze. Kiolvasztás nélkül mehet a forró vízbe.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2013. aug. 14. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!