Hogyan lehet leszokni az alkoholról?
Napi 5-6 sör után , hogy lehetne végleg letenni az alkoholt ?
Külső segítség nélkül menne ?
Minden csak fejben dől el ?
Igen ! minden a fejben dől el.
Neked menne külső segítség nélkül is a leszokás, mert te már beismerted magadnak,hogy le kellene szoknod. Hozd meg azt a döntést minél határozottabban és tedd le a piát.
Na de tényleg ! csak úgy "buliból" heccből is elhatározhatnád,hogy márpediglen van élet pia nélkül is.
Szokj le róla ! Nem is a legmegfelelőbb ez a szó,hogy szokj le ,inkább csak vedd egy jó kalandnak azt,hogy te nem iszol és tényleg ne is igyál alkoholt.
Igazad van teljes mértékben .
Csak van olyan , mikor tényleg jólesik ...
Aztán persze elszalad velem a ló ...
Jól esik ? Kicsit viccesen mondom : Nekem is jól esne lefektetni Pamella Andersont :) és szerinted megteszem?
Figyelj ! Nem vagy te egy beszari ember,hogy az alkohol parancsoljon neked. Te vagy az úr ! Te parancsolsz !
De ha át engeded ezt a jogot a néha"jól esiknek" onnantól nem a ló szalad el veled ,hanem a Sör parancsól és irányít téged. Szerinted az a Sör enrősebb nálad ? Mert szerintem nem. A a Sör csak viccel veled te meg komolyan veszed és szót fogadsz neki,hogy aztán az a Sör jót röhögjön rajtad amikor ,tántorogsz,másnap szenvedsz mert ég a gyomrod,stb. Hát ne legyél a Sör balekja ! Basszus.
Te vagy az Úr ! és nem a Sör. Te parancsolsz.
Szerintem napi 5-6 sör még nem az a reszkető kezű idült alkoholizmus, simán vissza tudod venni, csak el kell döntened.
Nézd meg ezt, a szocializmusban milyen jópofa filmekkel agitáltak az ivás ellen, minden kocka szuper:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!