Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Csak én érzem úgy hogy a...

Csak én érzem úgy hogy a húsleves nem laktat?

Figyelt kérdés
2009. okt. 27. 13:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ,h hogyan eszed. Ha szereted sok tésztával, zöldséggel, husival, akkor tovább kitart, és nem leszel olyan hamar éhes utána. Ha viszont csak a levet eszed 1-2 szál répával akkor majdnem csak olyan, mintha ittál volna. Gyorsan átszalad rajtad. Tegnap én is jól beebédeltem husilevesből tészta nélkül, 15 perc után mintha nem is ettem volna, megint farkas éhes voltam. A tippem sűrű leveske+ valami fincsi második fogás.
2009. okt. 27. 13:22
 2/4 anonim ***** válasza:
69%
Sok tésztával és utána a husi meg zöldségek. Én még paradicsom szosz vagy meggy szoszt is fözök hozzá igy elég kiados.
2009. okt. 27. 13:58
 3/4 A kérdező kommentje:
Rengeteg tésztával eszem, meg kb az összes répát kieszem belőle, de 1 óra múlva megint ennem kellett :D
2009. okt. 27. 17:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Engem pl. laktat. Pedig anyum nem főz gazdagon. Tegnap és tegnapelőtt egész nap 2 merőkanál húslevest ettem, 1 kis darab répával,tészta, hús minden más nélkül. De általában alapból nem eszem sokat.
2010. márc. 23. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!