Sárgabarackot lefagyasztottam télre, időhiány miatt most nem befőztem. Szerintetek nem fog megbarnulni ha kiveszem?
Figyelt kérdés
2013. aug. 2. 17:09
1/6 anonim válasza:
Attól függ, hogy mire akarod majd felhasználni.
Nyers gyümölcsként nem jó, mert kiolvadás után szétmegy. De ha lekvárt akarsz belöle készíteni, arra kimondottan jó. Süteménybe is finom, ha NEM olvasztod fel, hanem fagyosan - esetleg kisebbre vagdalva - teszed a tésztába KÖZVETLENÜL sütés elött. Így olyan, mintha frisset tettél volna bele, ellentétben a kiolvasztott variációval.
Gyümölcstortára is teheted fagyosan és azonnal bevonva a zselével, így nem szinezödik el és nem lesz löttyedt.
2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm.
2013. aug. 2. 17:37
3/6 anonim válasza:
Szivesen. Ha más, konkrét kérdésed van, arra is szivesen válaszolok.
4/6 anonim válasza:
Lekvárnak, vagy turmixnak nagyon jó, de nekem sütibe rossz tapasztalatom van. a pudingon kiengedett és elfolyósította.
5/6 A kérdező kommentje:
Rendben,köszönöm.Szavadon foglak.
2013. aug. 2. 17:57
6/6 A kérdező kommentje:
Akkor még megkérdezném azt is,hogy csináltok-e télire ételízesítőt,és milyen állagút?
2013. aug. 2. 17:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!