Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A kókuszgolyót mennyire...

A kókuszgolyót mennyire könnyű elkészíteni?

Figyelt kérdés
A meggyleveset.Mamának csinálnám . 15 és fél éves vagyok
2013. júl. 29. 14:36
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

5 éves lányom képes megcsinálni..

15 évesen nem tudsz kókuszgolyót csinálni??

[link]

2013. júl. 29. 14:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Könnyű nagyon, hidd el. Ha nekem megy, akkor mindenkinek. :D
2013. júl. 29. 14:53
 3/8 A kérdező kommentje:
De képzeld. Még nem próbáltam, bár már megcsináltam sport szelet sütit, buktát tortát pogácsát...stb.Csak kíváncsi voltam ezt mennyire könnyű hogy ragad-e stb.Gratulálok a kislányodhoz.mégis miért kell bunkózni? ???
2013. júl. 29. 14:54
 4/8 A kérdező kommentje:
2. köszönöm :) csak kellett bíztatás mert nagyim kritikus xD
2013. júl. 29. 14:56
 5/8 anonim ***** válasza:
én már rontottam el XD pedig 23 éves vagyok, és tudok főzni, sütni... :D
2013. júl. 29. 14:59
 6/8 anonim ***** válasza:

Eléggé. Egyszer kellett megnéznem a receptet és ennyi. De nem feltétlen kell követni pontosan, én beszórok egy zacskó darált kekszet a tálba hozzákeverek kakaót, darált diót abból keveset de találomra, majd amikor összeállt akkor mehet bele a meggylé, aztán a tej hogy összetudjon állni azt szépen lassan adagolom hozzá hogy ne legyen nagyon híg arra kell egyedül figyelni de ott sem mérem ki hajszál pontosan mert így soha nem sikerült úgy ahogy akartam. Közbe persze kóstolgattam is majd tettem egy kis rum aromát, és cukroztam ha nem találtam édesnek de azt sem nagyon csak szépen módjával. Aztán ha összeállt a nagy gombóc, csináltam kis gombócokat majd egy tál kókuszba tettem körbe forgattam és ment rá az edénybe majd a hűtőbe. Kell neki amúgy pár óra hogy jobban összeálljon az ízei miatt.

Persze ez nekem megy a legjobban a családban mert én recept nélkül is tudok finomat csinálni csak tudjam mi kell hozzá. De én a kelt tésztás kajákat csinálom jó főleg a fánkot, meg kakaós csigákat.

Péknek tanultam és dolgoztam is pékségbe, de most asztalosként dolgozom (1. szakma)

2013. júl. 29. 15:42
 7/8 A kérdező kommentje:
nagyok köszi :D
2013. júl. 29. 15:50
 8/8 A kérdező kommentje:
nagyon
2013. júl. 29. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!