Még is hogyan tudnám elérni hogy ne legyek folyamat éhes?
Figyelt kérdés
Hiába eszek bármennyit,utána még mindig folyamatosan tudok enni,párom szerint a gyomrom helyén egy fekete lyuk van mert nem tudom magam jól lakatni. Vékony vagyok,50 kiló,de hízni egyébként nem tudok. A vasárnapi kaja nálunk mindig 3 fogásból áll. Leves,második és valamilyen sütemény. Mind3-ból alaposan bezabálok,utána eltelik negyed óra és újra éhes vagyok. És ez minden alkalommal így megy. Bármit eszek,bármennyit,a vége mindig ugyanaz. Újra éhes vagyok,gyors az anyagcserém vagy én nem tudom..2013. júl. 15. 19:29
1/4 anonim válasza:
Irigyellek. Azért, mert én is ilyen voltam, de sajnos mióta fogamzásgátlót szedek(szokásaim megmaradtak)a testem sajnos már reagál is :/. De egyébként én is kíváncsian várom az ötleteket.
2/4 A kérdező kommentje:
Én is fogamzásgátlót szedek (yangeet) de még emellett sem sikerült sajnos híznom. :( Az ötleteket pedig én is várom. :)
2013. júl. 15. 19:46
3/4 anonim válasza:
Hogy igaz-e vagy nem a következő: legújabb kutatások szerint, állítólag van egy gén a DNS-láncban, amely ha "elromlik", akkor "hamis éhségüzenetet" küld az agynak, ezért van az, amiről írtok.
Tehát először az agyban kell helyretenni a dolgokat, vagyik tudatosítani magatokban, hogy ez csak ál-üzenet, valójában nem vagyok éhes, éppen ezért most nem eszek, ezt kihagyom.
Nem tudom, talán célra-vezető lehet, de ha evés helyett először egy hatalmas = 2,5 decis "söröspohár" vagy korsó vizet megiszol, és akkor már tele a poci, az is segít!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi,bár a vizet nem szeretem de lehet segítene. :)
2013. júl. 16. 13:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!