Milyen fertőtlenítő/vírusölő ételeket,italokat tudtok?
A családunk egyik tagja elkapott ilyen fosós betegséget és nem akarom elkapni szerintetek mennyi esély van rá?Én már eljöttem onnan mikor kijött rajta,de hazamegyek pár napmúlva és akkor tuti elkapom és a többiek is:( Már megettem 13 fej vöröshagymát,ecetet citromlevet ittam...Mivel erősítsem az immunrendszerem?Már most betegnek érzem magam..
2013. júl. 14. 22:32
1/6 anonim válasza:
OSCILLOCOCCINUM
Megelőzésre ősztől tavaszig heti 1x1 tartály.
A nátha elején első nap 3x1 tubus, második nap 2x1 tubus, harmadik nap 1x1 tubus.
Komplex készítmény. Erősíti az immunrendszert, lerövidíti a betegség lefolyását, gátolja a szövődmények kialakulását.
Lehet h nem ettől de többmint 1 éve nemvoltam beteg.
2013. júl. 14. 23:02
2/6 anonim válasza:
A krumpli és a banán erősíti a bél nyálkahártyáját. Ezen kívül jó, ha különböző teákat iszol pl. kamilla, citromfű, cickafarkfű. Az emésztőrendszeri problémákra jó még a bazsalikom, kakukkfű, borsmenta, sima menta, gyömbér. Ha már elkaptad a betegséget, ezekkel nagyon jól kikúrálhatod magad, de megelőzésképp is fogyaszthatod őket. Amúgy a legfontosabb, hogy mindig moss kezet, figyelj oda melyik tányért, poharat és evőeszközt használod és mindig szellőztess, legyél sokat a szabad levegőn, akkor nem valószínű, hogy elkapod.
2013. júl. 15. 02:20
3/6 anonim válasza:
C vitamin.
Ha nagykorú vagy, akkor fertőtlenítésnek egy kis házi pálesz.
2013. júl. 15. 03:59
4/6 anonim válasza:
A nyersen elfogyasztott 1-2 girizd fokhagyma is kiváló béltisztító, csak legyen, aki kibírja a közeledben!
2013. júl. 15. 10:45
5/6 anonim válasza:
A Lactive (1x1) és C-vitamin (500 mg 1x1) megelőzésre tökéletes, ha már benne vagy akkor Smecta... xD
2013. júl. 26. 02:23
6/6 anonim válasza:
Egyébként ha már mindezt megetted, akkor nem csodálnám, hogy ha a vírusos betegséghez hasonló tüneteid lennének. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!